Friyay // Color up

Layering

forside nr. 1

Coat: Zara – V-knit: Zara – Turtlneck: Stradivarius – Pants: Mango – Sneaks: Lacoste

Denne weekend har været så skøn. Vi havde vores sidste forestilling i går og derefter fest, som var så godt. Imorges lå der sne ud over det hele. Det er virkelig også blevet koldt (det kunne også mærkes i går aftes, at der var minus grader). Jeg har et lidt anspændt forhold til kulde og sne, men hyggeligt ser det ud. I aften skal jeg se min gamle folkeskole klasse, som virkelig er langt tid siden. Senere tager vi biografen, hvor vi skal se den sidste “The Hunger Games”-film som har været en tradition med dem. Helt igennem skøn weekend.

Ovenstående outfit havde jeg på i torsdags, da sneen ikke var kommet. Hvad synes i om det? Og har i set filmen?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Friyay // Color up