WTW / Lace

Lace // 1. Advent

1.adventnr. 1

IMG_3247

nr. 2

Off shoulder blonde: Nue noir  – Ur: Marc Jacobs – Jakke: Second female – Sweater: Fra Prag

Glædelig 1. advent. Hvor er det helt igennem skønt at julen (snart) er her. Jeg har igen i år planlagt, at der hver søndag skal komme et nyt “advents-outfit” ud, som jeg også gjorder sidste år. Jeg håber i er med på idéen igen ;)

Jeg elsker blondedetaljer, som i sikkert allerede har set meget af herinde for tiden. Jeg synes næsten alle indlæggene i denne tid, har noget med blonder at gøre, haha. Men det er jo også højsæsonen for det, synes jeg.

Hvad har i lavet på denne skønne søndag? Og hvad synes i om det første outfit i advents-serien 2015?

// Helena

1 Kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE STYLINGSINDLÆG

WTW / Lace