Cold weather

What i like the most about fall

fall favesDe varme strikke er helt sikkert det første på listen, over ting jeg elsker ved efteråret. Det er virkelig et højdepunkt, når de kan tages i brug. Varme drikke på en cafe. Cafeér er så hyggelige, og jeg elsker at kunne sidder inde i varmen, når det er koldt udenfor. Alt er virkelig smukt når bladene falmer. Lyset fra gadelamper i hyggelige gader er der også et eller andet hyggeligt over, synes jeg. De flotte brændte og naturlige farver til klædeskabet.

Hvad er jeres favoritter?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cold weather