How to style: Suit pants

Royal Copenhagen Blue Elements

IMG_1826 IMG_1818

/Royal Copenhagen “Blue elements” kop og underkop/

Søndag og sidste dag inden ferien for alvor er ovre for mit vedkommende. Dagen i dag skal nydes, da hverdagen snart er her igen. Det er altid så trist, når en ferie slutter, synes jeg, jeg elsker at rejse og opleve nye ting.  Jeg kom hjem i går, så nu skal jeg lige tjekke billederne igennem fra København af, og så vil der komme lidt forskelligt ud.

Ovenstående Royal Copenhagen er nyt, og er i fuld benyttelse her i det kolde vejr. God søndag.

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to style: Suit pants