Fashion for breakfast

Sporty casual – Day one CPHFW

forside nr. 1

 

Skjorte: Zara – Plisseret nederdel: Envii – Lovetag: Jane Kønig – Sneaks: LLOYD – Hårbånd: Ganni

Hermed kommer hele outfittet fra i går (som jeg også gav et sneak peek på HER). Jeg er vild med midi-længden lige nu, og dermed var der ingen tvivl om, at det netop skulle være en del af mit outfit til den første dag på modeugen. Jeg er vild med det sporty udtryk nederdelen giver, og jeg synes, at den passer perfekt til den hvide skjorte og stylingen med hårbåndet.

Hvad synes i?

// Helena

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion for breakfast