Another cosy morning

Knitted top at the arena

nr. 1

IMG_9481nr. 2

 

Ovenstående outfit havde jeg på, da vi var ude og se tyrefægter stadionet i Madrid. Billederne er også taget der, men det kan man næsten ikke være i tvivl om, haha. Et super behageligt og enkelt outfit, jeg er vild med det, især strikken synes jeg er rigtig fin. Nu er jeg også den type, der elsker sweatre og strikket ting, så det er jo super, at man også kan gå med det, når det er sommer(eller når vejret er som i dag).

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Another cosy morning