The basic choice

Festival – Off again

festival

Jeg er netop hjemme igen. Jeg har jo som sagt været på festival hele ugen, og det har været så fedt at se alle igen fra min efterskole. I morgen tidlig (retter sagt: Kl.7. Alllt for tidligt når man tager i betragtning, at jeg ikke har fået noget søvn..) men altså, jeg tager afsted til København, og jeg glæder mig så meget. Mere om det senere.

Jeg håber i nyder den danske sommer (som heldigvis snart er på vej..) Ovenstående er blot lidt sommer-inspiration.

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The basic choice