Welcome back

Summer and a knitted blazer

nr.1

 

Ovenstående outfit havde jeg på, dagen efter min storsøster havde fået huen på, haha, lidt mærkeligt at jeg kan huske det måske. Men, det var også det outfit, jeg var iført én af de sidste gange jeg skulle op på min efterskole..

Jeg kan godt lide det simple i outfittet og den strikkede blazer fra Zara, er jeg ret så glad for (og som man kan se, er det klassiske sommertøj ikke det, der umildtbart bliver brugt mest af. Den danske sommer, er altså ikke noget at råbe særligt højt om lige nu..)

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Welcome back