Summer style by Ganni

“3 to buy”

Uge 29

Off shoulder(Asos) – Lace soft bra(Ganni) – Kimono(Asos)

Der var forleden en der spurgte mig om, “hvad er det bedste at købe lige nu”. Jeg var ret så fokuseret over, at dette spørgsmål personen spurgte om, kunne være meget relevant til et nyt tiltag herinde, og måtte lade mit svar vente, til jeg havde fået rost personen for spørgsmålet, haha stupid me. Men sådan opstår nogle ideer simpelthent. Dermed vil jeg hver uge udvælge 3 items, jeg ville købe lige nu, og som højst sandsynligt er på min “saved” liste.

Jeg er så vild med blonder lige nu. Dermed vil jeg helt sikkert anskaffe mig denne blonde soft bra fra Ganni (den er SÅ fiiin), en kimono til sommerens begivenheder og en off shoulder bluse, som ville være perfekt på en sommerdag i solen (vi mangler dog solen lige nu).

// Helena

1 Kommentar

  • Aarhuspigen

    3 perfekte køb! Er vild med den bh du har valgt <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Summer style by Ganni