Adidas x Rita Ora

Wishlist #3

wishlist
Adidas t-shirt (Rita Ora kollektion): HER  –  Kähler kop: HER  –  Jane Kønig, hornørering: HER  –  Royal Copenhagen kop: HER  –  Royal Copenhagen tallerken: HER  –  Jane Kønig, love tag: HER  –  Wood Wood sweater: HER  –  Adidas Originals sneaks: HER  –  Adidas Sheer Sweatshirt: HER

Så er der ikke lang tid til d. 2 Juni, hvor jeg har fødselsdag. Derfor har jeg nu fundet nogle af mine ønsker, som forhåbentlig også kan inspirere jer til nogle nye køb (eller hvis i nu også er sommer-børn, og har fødselsdag).

// Helena

   

1 kommentar

  • Julie Guldbrandt

    Meager nice liste, ligner nogenlunde min ;) udover at jeg har Jane Kønig halskæden, men den var på før!
    – julieguldbrandt.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adidas x Rita Ora