Friday inspiration

Striped coat in CPH

forside nr.1 nr.2

Ovenstående outfit havde jeg på i vinterferien, som jeg helt har glemt at få vist jer. De fleste af billederne er taget i Kongens Have, som simpelthent er et så fint sted.

Jeg var iført min nye jakke fra Envii, min stribede turtleneck (også fra Envii) og udenover den en v-neck sweater. Jeg synes det giver et så fint udtryk med en sweater over en turtleneck. Derudover er jeg vild med, at turtlenecken er den eneste farve i outfittet. Hvad synes i om outfittet?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friday inspiration