Tiger Of Sweden // Christmas

The trends in 2014

the trends

Jeg har valgt igen i år, at lave et  “the trends”-indlæg. Det er ret sjovt, at se tilbage på mange af de tendenser der har været i årets løb. Jeg vil springe direkte ud i det: Strømper i sandalerne og det meget eftertragtede ord normcore (se HER). Herre garderoben som hurtigt blev en fast del af ens klædeskab, og stadig er. Culottes og suits kan man ikke undgå, og det skal man bestemt heller ikke (!) Det må nok være en af mine favorit trends (se HER).  Striber,  har været en trend, som vi har set masser til i løbet af året, og vi kommer til at se meget mere til den i de nye sæsoner også. En ny trend som er kommet i slutningen af året, er tern. Jeg er vild med tern (se HERHER og HER). Helt sikkert et godt alternativ til print, som en nyere version af de velkendte striber. De 2 sidste tendenser jeg har valgt er: Den smukke Camel coat og feminine pleated skirt. Disse 2 trends har jeg været meget glad for i løbet af dette år. Lad os se hvor langt tid de varer.

Hvad synes i, har været de største tendenser i løbet af året?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tiger Of Sweden // Christmas