Stripes and Ralph shirt

The yellow one

forside nr.1 nr.2

Gule nederdele er en yderst sjælden investering for mange inklusiv mig selv. Det er dog lige gået op for mig, at jeg faktisk har 2 af slagsen i skabet (og det undre mig faktisk en hel del, da jeg altid har haft et anspændt forhold til farven gul.) Ikke desto mindre, er jeg begyndt at holde – bare lidt – af farven gul. Ovenstående kombination med den hvide og læder-brune farve synes jeg fungere super lækkert til den pastelgule.

Hvad synes i om outfittet? Og hvordan er jeres forhold til farven gul?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stripes and Ralph shirt