Fall take-over

The perfect place

the perfect placenr.1

Skjorte: Ralph Lauren  –  Paraply: Valentino  –  Læder jeans: H&M  –  Blonde top: Asos  

Ovenstående outfit (som nogle af jer sikkert allerede har set HER) var jeg iført en af dagene i København, hvor vi tog et smut forbi botanisk have for at tage outfit billeder. Jeg elsker botanisk have, der er virkelig hyggeligt og ikke mindst smukt.

Jeg har virkelig haft travlt i denne tid, og der har virkelig været meget på programmet bl.a. audition, halv-marathon og elevfest. Og hvor ville jeg dog ønske at tiden ikke gik så stærkt. Jeg synes næsten allerede at sommerferien er slut, og det er allerede ferie-tid igen.

Er jeg den eneste der føler at tiden går alt for hurtigt? Og hvad synes i egentligt om outfittet?

// Helena

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fall take-over