Black checks

Saks Potts: Fall fur

Saks Potts

Pels er en klassiker hver evig eneste efterår og vinter, og i år er ingen undtagelse. Ovenstående pels, er en pels, der virkelig er blevet cravet på i blogger-og modeverdenen. Pelsen fås i mange forskellige farver heriblandt ovenstående grønne, derudover fås den også i lyserød, bordeaux, blå m.m. Ovenstående farve synes jeg dog er helt unik, og jeg ville kombinere den med culottes, en comfy turtleneck sweater og de meget trendy pointed-toe sko.

Hvad synes i om det ovenstående outfit? Og hvad synes i om Saks Potts pelse?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black checks