The black diamond

Fall take-over

inspo

 

Man må sige, at efteråret er kommet til Danmark med kold blæst, regnvejr og grå skyer på himlen. Nu er vi jo også i Oktober, så det er vel også på sin plads.  Normalt plejer efteråret at være træls grundet vejret, men jeg er faktisk begyndt at holde mere og mere af det. Overvej lige alle de lækre strikke, jakker og tørklæder man kan pakke sig ind i. Og, hvor hyggeligt er det ikke lige at shoppe i dette vejr, hvor caféerne dufter af varme drikke? Jeg må sige at jeg er vildt med det.

Ovenover ser i lidt lækker inspiration til dette efterårsferie-øjeblik.

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The black diamond