The yellow one

3 jackets for fall

3 jackets for fall

Disse 3 ovenstående jakker kan noget helt specielt, og er de perfekte jakker til efteråret. Som i kan se ovenover, har jeg forsøgt at vise nogle forskellige stylings ideer til de forskellige stilarter. Håber i kan fornemme det for jer.

Som i sikkert allerede ved, er jeg vild med kontraster i et outfit. Derfor er disse 3 jakker perfekte at have i skabet, da de er så forskellige fra hinanden, da man fx kan kombinere nogle feminine lady-like items til camel coaten og læder støvlerne (til højre på collagen), og på den måde skabe en kontrast mellem det feminine og maskuline.

Hvilken jakke er jeres favorit?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The yellow one