Let it rain

The new season and trends: Fall

The fall trends

Så er en ny sæson begyndt, og hvor jeg dog allerede elsker efterårets farver og trends.  Jeg har i dette indlæg samlet mine absolut favorit efterårets-items, og de items der er de absolutte klassikere, som man bare skal have med i den nye sæson (og som man garanteret allerede har i skabet!) Der er nemlig overraskende mange tendenser til efteråret, som man også brugte i sommers. Så lad os bare komme igang:

Den plisserede nederdel er hvert fald kommet for at blive, sammen med den nye lækre culottes trend. Disse 2 trends er nogle klassikere, som de fleste nok allerede har i skabet. Jeg har hvert fald været vild med både den plisserede nederdel og culottes trenden (se både HERHERHER og HER). Jordfarver, sort, hvid, grå og mørkeblå, er de farver, man skal gå efter her til efteråret. Markante snit og herreinspirerede items. Gå efter oversized strikke, blazer, og lag-på-lag looket. Sidste men ikke mindst, er rullekraven/turtlenecks fremme igen, og hvor jeg dog elsker det.

Håber i kunne bruge mine favorit items og tendenser til den nye sæson. Hvad synes i om indlægget?

// Helena

4 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let it rain