Let it rain

Stripes and red lips

nr. 1

Cardigan: Vero Moda  –  Striped blouse: Ganni  –  Shorts: Urban Outfitters  –  Sandals: Zara  –  Sunnies: Moss Copenhagen

Man kan vist roligt sige, at sommervejret er vendt tilbage med over 20 grader. Hertil aften skal jeg fejre min storesøsters 19 års fødselsdag, spise lækkert mad, nyde de sidste solstråler for i dag, og i morgen skal jeg så begynde at pakke igen.Weekenden har ellers budt på Piknikparty i Vejle, hvor jeg fik set mange af mine folkeskole venner og ellers bare skrålet med på “first like” og alle de andre sange fra Christopher og Sebastian Lind.

Hvad har i af planer for resten af weekenden? Og hvad synes i om det ovenstående outfit?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Let it rain