Stripes and red lips

Stil-guide: Skandinavisk minimalisme

olsen twins

Billeder fra min tumblr (helenatroelsen.tumblr.com)

Er der noget vi er kendte for her i Skandinavien (set på modefronten), så er det vores meget minimalistiske stil sagt af de skønne Olsen tvillinger. Og ja, jeg kan kun give dem ret i, at det er noget vi virkelig gør i her i Danmark (jeg kan næsten ikke tale for hele Skandinavien, haha). Men stilen er overalt. Bare kig ned af gaderne, på de forskellige netsider og  blogs. Jeg elsker det, men jeg må dog sige, at jeg nok altid har haft/og stadig har et øje for det feminine og girly look. Derfor er jeg i en splittelse med hensyn til dét ellers skandinaviske, da jeg elsker at kombinere forskellige stilarter, ligesom de minimalistiske farver og træk til en über girly nederdel. Et perfekt outfit i mine øjne.

Hvordan vil i beskrive jeres stil? Er i en del af det minimalistiske og skandinaviske, eller har i også nogle forskellige twist og kombinationer af forskellige stilarter?

Ligegyldig hvilken stil du har, så husk at bevar det unikke ved din stil, selvom alle tendenserne strømmer ind hele tiden. Bevar dig i dit look og føl dig tilpas i det du går med. Det kommer automatisk til udtryk i helheden af looket,  hvis du ikke føler dig tilpas i det tøj eller items du er iført. Det er nok det vigtigst at husk på.

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stripes and red lips