Fashion week day 1

What you’ll need: CPHFW essentials

IMG_8295

(Billede fra det første outfit til modeugen)

1) Den første ting du bare skal have med i din taske, er parfume. Jeg tog min yndlings parfume med (nr. 1 fra Ralph Lauren.)     2)  Plaster. En utrolig rar ting altid at have med i sin taske in-case at ens sko gnaver, eller bare et generelt jeg-har-lige-købt-nye-sko tilfælde.    3) Billetter. Altid en god idé at huske dem også, haha. Til dem af jer uden billetter begynder fashion festival også snart (d. 6 August, i morgen).    4) Visitkort. Jeg har rendt rundt med mine visitkort fra første dagen, smart at have med til de mange messer, events og bare generelt modeugens begivenheder.    5) Læbepomade og læbestift, det er jo en fashionabel verden med kindkys og billeder, så det er nogle ting, der også bare skal være i tasken.    6) Concealer. Hvis du skal være ude fra tidlig morgen til sen aften, er en concealer et mirakel at have med i sin taske.   7) En notesbog. Simpelthent perfekt lige at have ved hånden.    8) Den sidste vigtige ting at have med er sin pung, penge, kreditkort og andre vigtige kort. Hvis du har en større taske med, er vand selvfølgelig også vigtigt, ellers kan man købe det.

Håber i får en fortsat god modeuge derude, og at i kunne bruge min lille guide.

// Helena

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion week day 1