Copenhagen Fashion Week SS15

Stripes and denim

forside nr. 1 nr. 2 nr. 3

Shorts: Vintage   –   Bluse: Ganni   –   Taske: Tim og Simonsen   –   Sandaler: Zara

Så er jeg kommet til København (okay, jeg kom kl. 8 i morges, haha) og hvor er det rart at være her igen. Ovenstående outfit gav jeg også et lille sneak peek på lige HER. Jeg er helt vild med shortsene og deres rockede boyfriend’ish look. Det er forresten første gang, jeg viser jer min nye Ganni bluse, jeg er helt vild med den, og bare striber generelt er jeg blevet ultra glad for.

Så er det i morgen modeugen begynder, og hvor jeg dog glæder mig.  Jeg skrev i går, et indlæg omkring de forskellige events og shows som er i løbet af ugen, tjek det lige HER.

Hvad synes i om outfittet ovenover? Og skal i også med til modeugen?


// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Copenhagen Fashion Week SS15