Details // Cphfw

Printed shirt and a new season

printed shirt forside

nr. 1

Printet skjorte: H&M  –  Top: Stradivarius  –  Shorts: Monki  –  Sandaler: Zara  –  Solbriller: Moss Copenhagen

I dag er den sidste sommerdag. Derfor vil jeg også afslutte sommersæsonen af med et rigtig sommer-printet outfit: Nemlig med masser af blomsterprint. Jeg er vild med at kombinere print med basic-items, og det er helt sikkert også noget, jeg vil blive ved med her til den nye sæson, bare med en mere efterårs’ish print.

Billederne er taget i København i høj solskin for nogle uger siden, man kan tydeligt mærke forskel på temperaturen, fra da disse billeder blev taget og så til nu. Heldigvis bliver der dog stadig de 20 grader de næste par dage, hvilket jeg ser meget frem til. Så helt efterår er det ikke blevet endnu.

Hvad synes i om outfittet? Og er i også vilde med print?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Details // Cphfw