Outfit before cphfw and a surprise

Pictures from cphfw ss15

forside nr. 1 nr.2 Fashion week føles allerede langt væk, derfor har jeg nu sorteret mange af mine billeder derfra igennem, og har nu samlet lidt af hvert af forskellige begivenheder, som i kan se ovenover. Ihh, hvor var det altså hyggeligt, spændende og lærerigt, glæder mig allerede til ss15 kollektionerne kommer ud i butikkerne! Jeg er helt sikkert ikke den eneste med den tanke?

Hvilke designs og kollektioner var/er  jeres favorit? Mine må nok være Ganni’s, som i også kan se lidt af ovenover (øverst til højre og nederst til venstre) og Freya Dalsjø’s, elsker den måde hun “leger” med farver og snit (se billedet øverst til venstre).

// Helena

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit before cphfw and a surprise