Spot on: Culottes

Outfit before cphfw and a surprise

forside nr. 1 nr. 2

Sådan her så jeg ud dagen før fashion week blev skudt i gang. I så et lille sneak peek på outfitte lige HER, men nu skulle i altså få lov at se resten af billederne. Jeg elsker plisseret nederdele lige nu se både HERHER og HER, men den ovenstående nederdel må nok være min favorit af dem alle.

Som i sikkert har læst i de seneste indlæg, har jeg været meget hemmelighedsfuld, med hvad det er jeg skal efter sommerferien. Og nu tæller dagene ned, med kun 3 dage til at jeg tager på efterskole. What?? Er der sikkert nogen der tænker, da jeg faktisk ikke rigtigt har fortalt jer det før nu, med mindre i har fulgt med fra starten af.  Det kommer til at betyde en del færre indlæg, da jeg vil vægte det sociale højt, men det håber jeg også at i vil forstå. Jeg glæder mig bare så sindsygt meget. Tænk at den dag jeg har ventet så længe på, snart er her…

En lille surprise fra mig af, på en torsdag aften. Jeg håber selvfølgelig stadig at i har lyst til at følge med i mit nye eventyr, i er hjerteligt velkommen til også at følge med på bloglovin lige HER.

Hvad synes i om outfittet ovenover? Og er i også vilde med plisserede nederdele?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spot on: Culottes