Time to say goodbye

Knit and leather

nr. 1 IMG_8020

nr. 2 Leather shorts: Urban Outfitters  –  Knit top: Homemade  –  Gold cuff: Vintage

Ovenstående outfit havde jeg på i slutningen af sommerferien. Jeg er helt vild med kombinationen af læder og strik. Helt sikkert noget jeg vil iføre mig her til efterår/vinter bare med en langærmet strik og læder jeans (det bliver alt for koldt med shorts og top, haha). Udover kombinationen af læder og strik, er jeg vild med de såkaldte cuffs (guld armbåndet jeg har på).

Tilsæt dine cuffs (gerne flere og på begge håndled) ovenpå din skjorte, strik eller bluse, for at gøre dit look mere unikt og stilet, se dette outfit. Du kan selvfølgelig også vælge, at tage det på som et normalt armbånd, ligesom jeg har gjort på billederne ovenover.

Hvad synes i om outfittet? Og cuffs?

// Helena

4 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Time to say goodbye