Back to school: Bags

In the streets at evening

at evening

nr. 1,2nr. 3nr. 2

Kjole: Fra Barcelona  – Sneakers: Nike  –  Bumbag: Skindgalleriet
 

Det ovenstående outfit havde jeg på om aften på min 16 års fødselsdag, hvor min familie og jeg var ude at fejre det med spisning på en lækker restaurant. Om dagen var jeg iført dette outfit, som jeg lagde ud på selve dagen – Over 2 måneder siden nu. Som tiden dog flyver. Om 4 dage tager jeg væk fra min normale hverdag og hjem, jeg er meget spændt, men glæder mig dog også en del til at prøve noget helt nyt (!) men mere om det i et senere indlæg.

Jeg er helt vild med kjolen og de fine snit, især de fine udskæringer foran og bagpå. Så fine detaljer.

Hvad synes i om outfittet og kjolen?

// Helena

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Back to school: Bags