Costume collector's edition: September 14

Festival looks – essentials // Smukfest 14

Festival looks

I morgen tager jeg på smuk festival, og jeg glæder mig sindsygt meget! Jeg har slet ikke fået nok af hele mode-stemningen i København (det får jeg nok aldrig, haha), men modeugen og festivalen ligger desværre placeret oveni hinanden, derfor når jeg ikke afslutningen af modeugen, da jeg tager på festival d. 7 august (i morgen). Det er vildt ærgerligt at det lige skulle være de samme datoer, men sådan er det jo, og man kan desværre (!) ikke være 2 steder på én gang, selvom det i dette tilfælde kunne være SÅ lækkert!

Ovenover ser i mine festival favoritter, nogle af de ovenstående ting(eller lignende) er allerede pakket ned, mens andre må jeg drømme mig til. Hvad synes i om de 2 looks ovenover? Jeg er vilde med dem!


// Helena

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Costume collector's edition: September 14