The black sandals

Copenhagen Fashion Week SS15

22

Så er der ikke længe til, at Københavns modeuge bliver skudt i gang. Jeg rejser til København i morgen tidlig, og hvor jeg dog glæder mig til at se ultra lækker mode, cool streetstyle og fashionable folk. Kan ikke vente. Derudover glæder jeg mig til at blive fyldt med inspiration fra de forskellige designere og deres kollektioner til forår/sommer 2015. Min uge bliver meget presset, men på den gode måde. I kan læse meget mere (og se schedules og de forskellige trade fairs) på www.copenhagenfashionweek.com.

Igen i år bliver der afholdt Copenhagen fashion festival, som er for alle, og man behøver ingen billetter. Det er bare med at komme ud af døren. Læs meget mere og se de forskellige events lige her på www.copenhagenfashionfestival.com. Costume.dk har også skrevet en glimrende artikel omkring de forskellige events lige HER.

Håber i får en skøn og inspirerende modeuge til alle jer, der også skal afsted. Husk at mange af showsene bliver streamet live bl.a. Mads Nørgaard (6. August kl. 16 på deres facebook side). Så for dem af jer, der ikke har mulighed for at komme til København, kan i se det live på jeres computer, iPad eller tablets.


// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The black sandals