Overalls with a sporty feel

Summer time // sporty outfit

nr. 1IMG_5311nr4IMG_5310

Så kom mit første outfit indlæg med mine nye skorts endelig ud. Det er ved at være noget tid siden, jeg tog disse billeder, men jeg er altså vild med outfittet. En kombination af det sporty og det feminine – Det har i nok også lagt mærke til, er én af mine yndlings kombinationer. Hvad synes i om det ovenstående outfit?

// Helena

2 Kommentarer

 • Det er sådant et lækkert outfit!
  Har du et link til shortsene? <3

  mariehollesen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helena Troelsen

   Mange tak :)
   Følg med på bloggen i morgen, der kommer nemlige et indlæg med links til dem :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Overalls with a sporty feel