Calvin Klein // Lottie Moss

Sneak peek and a new bag

IMG_7876Bag: Tim og Simonsen
 

Ovenstående billede er faktisk et sneak peek på det næste outfit her på bloggen. Jeg vil dog slå-2-fluer-med-et-smæk som man jo siger, og dermed vise jer min nye taske samtidig. Jeg er virkelig vild med den og alt det plads der er i den, og så er jeg ret så glad for de flettede hanke. Helt sikkert et item i kommer til at se meget mere til i de kommende outfits.

I dag har jeg været et smut nede på strøget for at hente et par ting deriblandt også billetter til den kommende modeuge. Jeg glæder mig. Mon min taske også skal med til modeugen?… Det tror jeg nok.  Hvad synes i om den?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Calvin Klein // Lottie Moss