Sporty summer #2

Overalls with a sporty feel

overalls

 nr2

IMG_4127

nr3

IMG_4143

nr1

Hey beauties

Som i nok har kunne fornemme, (da bloggen har været lidt stille her for tiden), har jeg været godt booket med min egen translokation (HER) med fester og studentergilder i blandt. Derfor har jeg været ret nede på energi til at blogge. Men nu er jeg altså klar igen, og derfor får i her, et outfit fra forleden dag, som bestod af sporty detaljer kombineret med mine elskede nye overalls og en nike sports bh. Elsker udtrykket outfittet får, når det ikke “bare” er en crop top. Derudover tog jeg mine nye sokker fra asos på og mine hvide Nike sneaks.

Hvad synes i om outfittet?

// Helena

8 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Sporty summer #2