Get the look: MØ

Copenhagen time

IMG_5360

 

Hej smukke læsere

Jeg er lige nu ankommet til København, hvor jeg skal være den næste uges tid. Jeg har glædet mig vildt meget til at kommer hertil igen. Som i kunne læse (HER) har jeg været i vores sommerhus de sidste par dage. Jeg har virkelig nydt den rolige stemning, vesterhavet, lækkert sommermad, og det nye spa og wellness resort som er kommet, men mere om det senere. Håber i alle nyder sommeren (og det enormt lækre vejr!) Ovenover ser i et lille sneak peek på outfit-indlægget, der udkommer i morgen.

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get the look: MØ