Photography by Kiær: The darkness

Beach essentials

Beach essentials

IMG_5819

IMG_5825

Jeg er vild med at have magasiner med til stranden. Ovenover ser i det nye Costume august og  juli nummeret. Altid en god ide at tage flere med, så man ikke går ned på læsestof og inspiration.

12341) Neutral læbepomade. Altid en god ide at tage en læbepomade med på stranden, da solen godt kan udtørre dem.    –    2) Solcreme med en god duft. Nogle solcreme har en træls lugft af, ja, solcreme, derfor er jeg vild med denne.   –    3) Ansigts solcreme. Det er rigtig godt at have forskellige solcreme med på stranden, og især forskelige når det gælder ansigt og krop.   –   4) Hårolie fra Schwarzkopf. Super skøn efter man har været i vandet, og olien giver et lækkert beach-look og dufter skønt.

IMG_5826

Min skønne stråhat fra Calvin Klein og mine solbriller fra Moss Copenhagen skal selvfølgelig også med på stranden.

IMG_5827

Vand og en lækker snack er altid med i min strandtaske. Det er vigtig at drikke masser af vand, når man ligger og tager sol, og en snack kan aldrig skade, haha

IMG_5828

Tilsidst tager jeg altid mine sandaler fra Abercrombie And Fitch med. Det er rart lige at have et par hurtige sko til at tage på, når man skal op og købe is, eller hvad man nu lige har lyst til… Håber i kunne bruge denne guide, til en skøn og varm sommerdag på stranden.

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Photography by Kiær: The darkness