Sweet 16

Unique models x stylebox shoot

Hej smukke læsere!

Her kommer nogle af de billeder fra det photoshoot jeg var til i København sammen med Unique Models og Stylebox.  Jeg har skrevet et forklarende indlæg omkring hvordan det hele skete, og hvordan jeg fik chancen for at komme på photoshoot lige her.

Det var (som også skrevet i linket), en super oplevelse det hele både foran og bag kameraet. Hele processen bag var rigtig spændende med makeup artister, frisører, fotografer og i det hele taget alle folkene bag, og selvfølgelig de 4 andre søde piger, der også var med.

Jeg var hvert fald vild med de 2 forskellige looks, som der blev valgt. Det ene billede er et naturligt look, hvorimod det andet er mere vildt og 40’erne inspireret (se billederne nedenunder):

Helena_Troelsen_3-1

 

foto-83 2

Hvad synes i om de 2 forskellige looks?

// Helena

   

7 kommentarer

 • Anonym

  Kan bedst lide det vilde look ;) På det naturlige look synes jeg dine øjne er mærkelige? (Det lige under selve øjet) Hvilket jeg på en måde synes får dig til at se gammel ud? O.o Men synes tilgengæld at det vilde look er vildt godt og du gør det super godt som model :D Hvilket look kan du selv bedst lide? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Troelsen

  Mange tak :) Jeg ved det faktisk ikke selv – synes de begge looks, er så forskellige :)
  På billede 2(Det naturlige look) er det meningen at det skal være afslappet og ja, naturligt, derfor ser det ud som det gør – Men rart at høre forskellige meninger omkring det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Glem det jeg sagde om Billede nummer to, haha :D Nu når jeg ser det på min computer, ser billedet helt anderledes ud :D Jeg må nok have været træt, da jeg se det på mobilen, hehe :D Billede nummer to er også vildt godt!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • YOUNG AESTHETICS

  Sikke nogle fine billeder, synes helt sikkert det naturlige look er det fineste, du har nogle virkelig smukke blå øjne der virkelig kommer til sin ret når der ikke sker for meget omkring øjnene :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Troelsen

  Tusind tak, hvor er det sødt sagt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LUUUUUUL

  Ihhh Jeg elsker elsker elsker dem!! Ved slet ikke hvorfor jeg først har set billerdene nu!! Hvor er det vildt! Du er så fantastisk smuk altså!!!!
  Savner dig så meget, glæder mig til at se jer igen <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Troelsen

  Årghh, tusind tak Louise <3 Jeg glæder mig SÅ meget til at se dig igen! – og så i de Københavnske gader… <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweet 16