My favorite perfume: Michael Kors

Ugens…

Blogger: LIKEBLACK.DK. En blog fyldt med masser af inspiration i meget minimalistiske farver og træk. Cecilie bag bloggen formår at holde sin stil fuldt igennem, både når det gælder outfit-indlæg og inspirations-indlæg. 

Mærke: Birkenstock. Et must i min sommergarderobe er helt sikkert Birkenstock sandaler, derfor var det da også på sin plads, at udnævne Birkenstock som ugens mærke.

Produkt: Sexy Amber parfume af Michael Kors. Jeg ELSKER denne parfume. Duften kan være svær at beskrive, men en lækker kombination af karamel og vanilje beskriver den meget godt, den er altså perfekt! Jeg har skrevet et mere uddybende indlæg omkring parfumen lige HER.

Musik:  Classic af  MKTO. En sang af ældre dato, men jeg elsker den altså! Et super sommer hit, som man ikke kan undgå at få i hovedet all the time, haha. Lyt til den HER.

uge 23

 

Håber i kunne lide denne uges udgave af “ugens…”.

Ligesom i sidste uge må du meget gerne linke din blog (hvis du har en selvfølgelig) i kommentaren nedenunder, så har du nemlig chancen, for at blive udvalgt til næste uges blogger!

// Helena

1 Kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My favorite perfume: Michael Kors