Casual in Copenhagen

Sporty summer #2

Minimalistic 'n sporty
Tryk på billedet for flere detaljer.

Hey sweeties!

Sporty summer #1 var et indlæg, der beskrev den feminine og sporty’e stil i en kombination af hinanden. Dette indlæg bliver en anden stilart, jeg elsker, nemlig den minimalistiske stil som jeg selvfølgelig også kombinere med det sporty, da den sporty’e tendens er pretty much overalt, og så er den også én af sommerens store tendenser.

Jeg har ovenover tilsat Jane Kønig smykker både Love-tagget og nogle smykker fra den nye perlekollektion, som man ikke kan andet end at elske. Perler er bare perfekte til lige at give det sidste touch til det minimalistiske, synes jeg. Jeg har også lige modtaget et par perleøreringe, som jeg glæder mig til at vise jer. Derudover fik jeg en helt vild overvældende gave da jeg afsluttede folkeskolen, som jeg også glæder mig meget til at vise – Jeg kan løfte sløret for at det også har noget med perler at gøre…

Hvad synes i om outfittet ovenover? Og er i også vilde med perler?

// Helena

2 Kommentarer

 • Perler, sten, guld og sølv. Er vild med alt hvad der skinner, gimter og glitrer. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helena Troelsen

   Det er også super flot her til sommer tilsat en basic kjole, nederdel eller top :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Casual in Copenhagen