Summer by Costume

Pleated skirt

pleated skirt

Hey beauties!

Sommeren er i den grad i gang, og endnu en ny sommer/efterår trend er jeg blevet helt ekstremt vild med: Den plisserede nederdel.

Der er mange gode ting ved den, og derfor holder jeg allerede så meget af den. Nederdelen er utrolig lækker at have på, da dens materiale er tyndt og flyver elegant i vinden. Så pas lidt på med Marilyn Monroe nummeret, haha. Derudover er snittet og fittet utroligt fint og elegant. Det der også er lækkert ved den er, at man kan style den på så mange måder, fx med en crop top og et par sneakers for et sporty look, eller ligesom mig ovenover med en crop turtleneck bluse og et bredt bælte. Hvad synes i om mit ovenstående outfit? Og hvad med trenden, er i også vilde med den?

// Helena

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer by Costume