Ugens...

Pink and perfect: Pleated skirt

pleated pink skirtnr. 1

IMG_4004

nr. 2

IMG_4009

nr. 3

Hey beauties!

I dag har været en skøn dag, hvor jeg har fejret at min  “halv” søster har fået huen på. Jeg kan slet ikke forstå, at tiden er gået så stærkt, nu er hun allerede færdig med gym, og jeg er færdig med folkeren – Tiden flyver altså bare afsted. Ovenstående outfit kan virke bekendt for nogle. Jeg har nemlig lavet et “pleated skirt“-trend-indlæg, hvor jeg viste lidt af dette outfit. Hvad synes i egentlig om outfittet?

Håber i alle får en skøn aften (med Sankt Hans og bål?). Er der nogle af jer der også skal fejre Sankt Hans?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens...