Beautiful Summer Outfit

Black and white outfit

forside IMG_1756_Fotor_Collage 3IMG_1756_Fotor_CollageIMG_1751IMG_1757_Fotor_Collage4 IMG_1758_Fotor_Collage

Hej skønne læsere!

Dette ovenstående outfit havde jeg på, før vejret gik helt amok – Og hvor er det skønt! Jeg nyder simpelthen hver en solstråle, imens eksamenslæsningen også står i fokus. Men, når vejret er så godt, er det hele altså meget sjovere at gå til.

Jeg har helt glemt at vise jer de ovenstående sokker, som jeg købte forleden på Asos. Jeg er virkelig vild med det sporty udtryk de giver til outfittet. Mine Nike Free Flyknit passer også bare super fint til striberne på sokkerne.

Hvad synes i om det ovenstående outfit?

// Helena

8 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Beautiful Summer Outfit