My Dreams In Copenhagen

Watch: Elle Style Awards

Hej igen smukke piger! 

Jeg glæder mig vildt til i aften hvor Elle Style Award bliver vist i tv’et kl. 20 på TV3 puls. Jeg glæder mig især til at høre talerne og til at se kjolerne in-action. Hvis i læste med i mit tidligere Elle Style Award indlæg, kunne i se mine 3 favoritter og se hvem jeg håbede vandt. Og jeg kan sige jer, at alle mine favoritter vandt. Temmelig glad, det var jeg hvert fald.

Jeg ville bare lige dele dette med jer, hvis der var nogle af jer, der også er meget interesseret i at få det at se. Nu er det hver fald givet videre. 

Håber i har haft en skøn dag, og at i har nydt det gode vejr!

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Dreams In Copenhagen