The wave outfit

Unique Models x Stylebox casting

Hej skønne læsere!

Som i har kunne læse i dette indlæg, var jeg i København på en-1-dags-tur, da jeg vandt et photoshoot sammen med 4 andre piger fra Danmark.

Det hele startede med, at min veninde og jeg tog til casting i Kolding. Der blev afholdt 5 castings, i de 5 stylebox butikker i Danmark. Castingen var arrangeret af Stylebox (som er en ny del af Matas) og Unique Models. I Stylebox butikkerne kan man bl.a. få sat hår, ordnet negle og make-up, så det er lidt ligesom en frisør- eller en skønhedssalon.

Omkring en uge efter jeg havde været til casting, blev jeg kontaktet af Unique Models. De havde valgt mig som én af de 5 piger. Selvfølgelig blev jeg vildt glad og skreg af glæde! Jeg havde slet ikke turde tænke på, at jeg kunne gå videre, så det var helt vildt at få den mail en søndag morgen.

Som i kan læse i det ovenstående link, tog jeg til København, hvor jeg var på photoshoot med de 4 andre søde piger. Jeg har planlagt et indlæg, hvor jeg beskriver photoshootet lidt nærmere. Men til jer der er nysgerrig, eller bare ikke kan vente til indlægget kommer ud, er der her en “behind the scenes” fra photoshootet (der gik nemlig en fotograf rundt hele dagen). I kan se videoen lige her:

Håber i synes det var spændende at læse om! Jeg synes i hvert fald, det var en vild overraskende og vild oplevelse at vinde castingen og at komme på photoshootet. Knus og god torsdag!

// Helena

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The wave outfit