Friday oh friday

Sporty – but still feminine

forside 2_Fotor

nr. 1 IMG_0787nr. 2IMG_0814

Outfittet ovenover er fra i lørdags, hvor jeg var iført mine favorit stribede nylonstrømper, min nye Bruuns Bazaar bluse, stram sort nederdel og Adidas sneakers. Jeg synes strømperne giver et vildt fint- men samtidig sporty udtryk. Især når de bliver stylet sammen med Adidas sneakersne.

Det er faktisk første gang, jeg viser jer min nye Bruuns Bazaar bluse, som jeg bare er så glad for. Den er kortere foran, hvilket gør, at den har et rigtig flot fald i stoffet.

Min hund kom også lige med i outfittet, haha. Se hvor fint hun poserer på billede 1. So sweet lille blogger-hund, haha.

Hvad synes i om outfittet? Og hvad har i lavet i dag?

 

//Helena

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Friday oh friday