The last outfit: details

Sneak peek: Sidste skoledag

sneak peek

Hey sweeties!

Håber i alle har det super skønt, og at i har fået nydt det gode vejr (selvom eksamenslæsningen godt kan kvæle lidt af den ellers hyggelige stemning).

Jeg er lige nu i sommerhus, hvilket er derfor der ikke kommer så mange indlæg ud, som jeg ellers havde tænkt og planlagt, nu da jeg har fået læseferie. Jeg har derfor valgt at lave et sneak peek på mit sidste skoledags kostume, da der ingen internet er her i sommerhuset. Derfor bliver jeg nød til at bruge internetdeling fra min iPhone, som heldigvis hjælper, men det er dog utrolig langsomt. Derfor tog det en del tid at uploade bare dette ene billede.

Jeg har en masse spændende indlæg i vente, som jeg glæder mig for sygt til at udgive bl.a. billeder fra photoshootet i København, outfits og meget mere. 

Håber i alle har det godt, og for dem af jer der også havde sidste skoledag i onsdags: Jeg håber også i havde en super fantastisk dag og fest!

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The last outfit: details