Normcore: The new trend

My Dreams In Copenhagen

Hej skønne ladies!

Jeg har i denne weekend igen været i hovedstaden. Jeg er dybt forelsket i København fra første gang, jeg satte mine fødder der. (Okay, det kan være svært at sige, da jeg var helt lille første gang, men jeg har altid elsket at være her). Mine tanker ligger også helt klart på, at jeg skal flytte til København når tiden er inde. Der er bare noget helt specielt ved byen, der bare gør den helt fantastisk.

Nu har jeg også været i København i næsten alle weekenderne i denne periode, hvilket gør min glæde og lyst endnu større. Ikke at Vejle ikke er lækker – men der er altså bare noget over en storby. I har nok også lagt mærke til en hel del Københavner indlæg herfra – og dem bliver der nok ikke mindre af efter denne gang.

IMG_2080

Næste uge bliver en sindsyg spændende uge for mit vedkommende. Jeg har nemlig sidste skoldag på onsdag – En dag jeg har set vildt meget frem til. Det bliver helt sikkert fantastisk. Tænk at man nu snart skal væk fra folkeskolen efter 10 år… Det er vildt alle de år er gået.

Er der nogle af jer, der også har sidste skoledag på onsdag? 

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Normcore: The new trend