Elle Style Award - My faves

Gold’ish outfit


gold

Guld bælte: HER  –  Sandaler: HER  –  Hvid kjole: HER
 
 

Hej skønne piger!

Jeg er helt vild med guld i øjeblikket, hvilket også resultere i, at jeg i det seneste stykke tid, har kigget utrolig meget på guld items (inklusiv de ovenstående). Jeg elsker metalliske-items i et outfit, især når det bliver kombineret med noget feminint, som den fine hvide blonde kjole (jeg også bare er helt vild med!) Kjolen ligger dog i den dyre ende, derfor må jeg nok finde et billigere alternativ, men jeg synes bare den var så fin, haha 

Er i også bare helt vild med guld items? I så fald, hvad synes i om de ovenstående?

// Helena

4 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elle Style Award - My faves