Copenhagen

Elle Style Award – My faves

Hej igen smukke piger!

Nu er der ikke mange timer til, at Elle Style Award skydes i gang. Jeg ville have elsket at være i blandt, men jeg har ikke haft mulighed for at tage til København i dag, hvilket jeg er utrolig trist over, da jeg elsker award-shows og lignende mode/beauty arrangementer.

Men, jeg har tænkt mig at følge godt med herhjemme fra, da jeg er meget spændt på at se, hvem der løber med sejren i “årets model”, “årets designer” og “årets brand”. Dette er de 3 priser, jeg glæder mig allermest til at se vinderen i. Der er i alt 15 priser der skal uddeles, så det bliver en meget spændende aften! Nedenfor kan i se hvem jeg håber løber med sejren, i de 3 ovenstående kategorier.

elle

 

Hvem hepper i på i aften? 

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE STYLINGSINDLÆG

Copenhagen