Outfit in the morning

Denim outfit on a saturday

forside

nr.3

IMG_0579_Fotornr_Fotor_Fotor

IMG_0574 God formiddag skønne læsere! Jeg håber i har haft en god morgen.

Sådan her så jeg ud forleden iført min Ralph Lauren skjorte, Levis denim jakke, sorte jeans fra Stradivarius og min blonde bodystocking fra Scarlett. Jeg tror faktisk, det er første gang, jeg viser jer min Ralph Lauren skjorte. Jeg synes skjorten passer super fint til denim jakken, da de er i to forskellige farver af denim. I det hele taget elsker jeg bare når denim (i forskellige farver), bliver kombineret med hinanden, hvad med jer? Og hvad synes i om outfittet?

// Helena

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit in the morning