H a p p y

Copenhagen

Hey sweeties!

Jeg har helt glemt at fortælle jer, at jeg har været i København her i weekenden. Jeg har en masse outfit-materiale-inspiration og selvfølgelig også billeder, som jeg glæder mig meget til at vise jer fra København af. Hvis i følger mig på instagram (@helenatroelsen) har i nok også fået lidt af en billedspam, da jeg har været på Bakken og i Cirkusrevyen til min Farmors og Farfars guldbryllup, hvor hele familien var samlet. Helt sikkert noget jeg kan anbefale, hvis man skal (eller er) i København. Det var super!

Billederne nedenfor er et sneak peek på ét af de outfits jeg havde på, og så er der også nogle stemningsbilleder fra weekenden. Vi var blandt andet backstage på Cirkusrevyen:

IMG_2163 kopi

IMG_2080

IMG_2065 IMG_1889

IMG_1995

Håber i har haft en skøn mini-ferie. Vi ses nok igen i morgen piger

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

H a p p y