Video: Naturally curly hair

Outfit on a windy monday

blue and white

IMG_7158

nr. 1

nr. 2

IMG_7161

 

Glædelig mandag, skønne læser!

Ovenstående outfit havde jeg iført mig forleden, men jeg synes lige det passede så fint at udgive det i dag, til dagens outfit indlæg. Jeg har i dag brugt dagen på strøget med min veninde, trods det voldsomme blæsevejr. Blæstens kulde føltes som om det er vinter Uhhh, og jeg som lige troede, det var ved at blive varmt udenfor.

 Jeg beklager den sene update herfra i dag, men mit internet har virkelig været langsomt i et par dage nu, da der er sket en fejl… Så det skulle være fikset i morgen.. Jeg har virkelig kæmpet et par timer med det i dag, hvilket jo bare er vildt træls!

Hvad har i lavet i dag? og hvad synes i om outfittet?

// Helena

2 Kommentarer

  • Celina

    Du har en virkelig fed stil- frisuren kombineret med denim jakken er lige mig :-)

    Knus fra
    hvidbrunette.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Naturally curly hair